Ulkopolitiikka nyt!
Kansainvälisessä toimintaympäristössä tapahtuu voimakkaita muutoksia. Sisä- ja ulkopolitiikan väliset rajat katoavat, kun kaukaisetkin tapahtumat ja kriisit vaikuttavat nyt lähellä. Satavuotiaan Suomen ulko- ja turvallisuuspoliittiset linjaukset tarvitsevat kirkastamista.
Pamfletit
Poliittinen jalanjälki
Kuinka eduskunnan toimintatapoja tulisi päivittää? Mitä seuraavan hallituksen tulisi ottaa huomioon? Kansanedustaja Outi Mäkelän pamfletissa tuodaan omakohtaisten kokemusten kautta esiin huomioita kansanedustajan työstä ja luodaan kuvaa tulevaisuuden yhteiskunnallisista kysymyksistä.
Pamfletit
Seitsemän näkymää Suomelle
Keskustelunavaus, jossa pohditaan yhteiskunnallisia mahdollisuuksia, ilmiöitä ja poliittisia valintoja. Teoksessa seitsemän poliittista ajatuspajaa on valinnut oman näkökulmansa tulevaisuuden Suomeen. Lisäksi pajat kommentoivat toistensa kirjoituksia – napakasti ja terävästi.
Pamfletit
Työn linja – osallisuus kunniaan
MITEN hyvinvointiyhteiskuntamme selviää globaalissa kilpailussa? KUINKA kannustinloukkuja puretaan, ja millaisiksi työelämää ja sosiaaliturvaa pitäisi kehittää? OLISIKO negatiivinen tulovero ratkaisu Suomelle?
Pamfletit
Paluu tulevaisuuteen
Eduskuntatyö pitää ajatella uudelleen. 90% eduskunnan virallisesta työstä on turhaa. Petos prosesseissa helpottaa petosta sisällöissä. Se on liian pitkään ollut tabu – peitteleminen ei toimi. Meidän on palattava tulevaisuuteen.
Pamfletit