Ajatuspaja ToivoJulkaisutKommentitUusi tekijä Ajatuspaja Toivoon

Uusi tekijä Ajatuspaja Toivoon

 

Ajatuspaja Toivon toimistolla on viime viikkoina sekä toivotettu onnea uuteen että tervetulleeksi taloon.

Ensimmäiset toivotukset kohdistuivat projektisuunnittelija Miira Raiskilalle, joka siirtyi huhtikuun alussa Vaalan kunnanjohtajaksi. Miira työskenteli Ajatuspaja Toivossa muun muassa perhevapaauudistusta ja maakuntavaaleja käsittelevien hankkeiden parissa.

Uutena tiimissä aloittaa analyytikon nimikkeellä Juho Mäki-Lohiluoma, joka saa vastuulleen lainsäädäntö- ja EU-asioiden seurannan ja tutkimuksen. Mäki-Lohiluoma on maisterivaiheen oikeustieteen opiskelija Turun yliopistossa ja kauppatieteiden opiskelija Åbo Akademissa. Hän on aiemmin työskennellyt mm. Ajatuspaja Linjan toiminnanjohtajana, Verkkouutisten ja Satakunnan Kansan toimittajana sekä Varusmies-lehden päätoimittajana.

Ajatuspaja Toivon tuorein julkaisu Ehdokkaiden kaupunkikannatus käsittelee vuoden 2017 kuntavaalien ehdokasasettelua ja tuloksia suurimmissa kaupungeissa.

Työn alla on gradupaja, tietopankki perhevapaauudistuksesta, keskustelutilaisuuksien järjestelyt kokoomuksen puoluekokoukseen ja Porin Suomi Areenaan sekä useampia seminaareja yhteistyössä WMCES:n kanssa. Kiinnostavia julkaisujakin on tulossa.

Tilaa tästä uutiskirje, joka ilmestyy noin kerran kuussa.