Ajatuspaja ToivoTyön alla

 

#Makuvaalit – pientä hienosäätöä maakuntavaaleihin

 

Mikä yhdistää muuttoliiketutkija Timo Aroa, Helsingin pormestari Jan Vapaavuorta, väitöskirjatutkija Annu Perälää ja vihreiden nuorten pj Jaakko Mustakalliota?

He kaikki – ja monet muut asiantuntijat – ovat kirjoittaneet maakuntavaaleista Ajatuspaja Toivon #Makuvaalit -kokoomateokseen, joka julkaistaan torstaina 23.11..

Kirjoitukset sisältävät kannanottoja ja ratkaisuehdotuksia maakuntavaalien järjestämiseksi. Julkaisu sisältää tutkimuksellisia artikkeleita alan asiantuntijoilta ja niihin lyhyitä näkemyksellisiä kommenttipuheenvuoroja yhteiskunnallisilta vaikuttajilta. Lue lisää!

 


 

Tulevaisuuspaja meille kaikille

Tulevaisuuspaja meille kaikille -hanke on seitsemän suomalaisen ajatuspajan yhteishanke, joka kuuluu Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmistoon. Hankkeen tavoitteena on saada taustoiltaan ja osallistumisaktiivisuudestaan erilaiset suomalaiset kertomaan näkemyksiään ja pohtimaan yhdessä 100-vuotiaan Suomen tulevaisuutta. Hankkeella kannustetaan yhteiskunnalliseen keskusteluun, yhteiseen ongelmanratkaisuun ja vahvistetaan osaltaan kansanvaltaa

 


Scotch on the rocks – life after brexit?

Seminar at Edinburgh on 9.-11.11.2017 organized by Toivo think tank and WMCES.