Ajatuspaja ToivoTyön alla

 

 

Gradupaja

 

Ajatuspaja Toivon Gradupajassa tehdään pro graduja poliittisen päätöksenteon, politiikasta laadittavan analyysin, akateemisen tutkimuksen ja julkisen keskustelun tarpeisiin. Tarkoituksena on lisätä yhteiskuntatieteellisten ja oikeustieteellisten opinnäytetöiden painoarvoa.

Lue lisää Gradupaja-projektista ja tutustu opiskelijoihin.Tutkitulla tiedolla kuntavaaleihin

 

Ajatuspaja Toivo on julkaissut vuoden 2017 kuntavaaleista kaksi data-analyysia suurimpien kaupunkien tuloksista: Puolueiden kaupunkikannatus ja Ehdokkaiden kaupunkikannatus -selvitykset ovat vapaasti luettavissa verkkosivuillamme. Näiden analyysien ja muuta tutkimusta hyödyntämällä koostamme ennen kevään 2021 kuntavaaleihin tietopakettia niin puolueiden, ehdokkaiden kuin tiedotusvälineiden vaalivalmistautumisen tueksi.

 Tutkimuskatsaus: Kiertotalous

 

Mitä on kiertotalous? Miten se muuttaa markkinamekanismeja? Mikä on suomalaisten yritysten ja lainsäädännön tilanne suhteessa kiertotalousajattelun vahvistumiseen globaalina trendinä? Kokoamme yhteen tutkimustietoa, näkemyksiä ja ehdotuksia poliittisen päätöksenteon tueksi. Hanke on yhteinen WMCES-ajatushautomon kanssa.